Vægtkonsulenterne online

 • Let, praktisk, effektivt
 • Ikke kun en kur - men en sund kostomlægning
 • Et vægttab der holder

Inez og Pernille tabte sig med Vægtkonsulenternes kostprogram Se her hvorfor vi er bedst

Tag beslutningen om en ny let start i dag!
Vælg den løsning herunder der passer bedst til dig - er du i tvivl, kan du se uddybende video om de forskellige medlemskaber
Basis

Få overblik og tab dig på egen hånd

 • Måltidslog
 • Kalorietæller
 • Udvalgte opskrifter
 • Nye bekendtskaber
 • Motionslog
pr. md.39kr Bliv medlem
Premium

Få hjælp hele vejen. Spis det rigtige ud fra et effektivt kostprogram

 • Lægegodkendt kostprogram
 • Fleksible, lette og lækre madplaner
 • Nyttig viden om kost og ernæring
 • Gem egne opskrifter
 • Temauger: F.eks. Low Carb
 • Hundredvis af opskrifter
 • Dygtige eksperter
 • Kostdagbog
 • Nye bekendtskaber
 • Motionslog

*Introduktionstilbud: Lige nu kan du få 1 måned for 0 kr. hvis du vælger et Premium-medlemskab i 3 måneder. Tilbuddet har en værdi af 1.044 kr. Din pris er 696 kr., og du sparer 348 kr.

Fra pr. md. 348 kr Bliv medlem     
Få alle de redskaber du skal bruge for at tabe dig

Måltidslog og kalorietæller

Basis+Premium

Alle vores medlemmer har adgang til en let og praktisk måltidslog. Her kan du både indtaste og kalorieberegne din daglige måltider ud fra vores fødevareregister med over 5.000 fødevarer og vælge blandt et udvalg af Vægtkonsulenternes opskrifter, som du får adgang til via dit medlemskab. Du kan altid se dit samlede kalorieforbrug på det enkelte måltid og på hele dagen.

Effektivt kostprogram og madplaner

Premium

Med et Premium medlemskab får du vores online kostprogram, som sikrer dig et effekivt og sundt vægttab. Det er nemt og praktisk at følge. Du må spise det meste og et let afkrydsningssystem giver dig rammerne for hvor meget og hvor ofte. Du vil tabe dig 1 kilo om ugen og få mere energi, samtidig med, at du føler dig mæt. For at få dig godt fra start, får du færdige madplaner med masser af variation og valgmuligheder.

Nemt afkrydsningssystem

Premium

Som Premium medlem får du udover madloggen der tæller kalorier også mulighed for at sikre, at de måltider, du selv laver og de opskrifter, du selv vælger, holder sig inden for rammerne af dit kostprogram. Du får et rigtig godt overblik og kan let se, hvilke fødevarer du skal spise ved hjælp af det unikke afkrydsningsystem der hører til kostprgrammet.

Lækre og sunde opskrifter

Vores skønne opskrifter er udviklet ud fra reglerne i vores kostprogram, med et minimalt kalorieindhold og masser af smag. Du finder fantastiske opskrifter på morgenmad, frokoster, middage og tilbehør, som er lige til at lægge ind i din madlog. Som Premium medlem har du adgang til hundredvis af opskrifter. Som Basis medlem har du blot adgang til et begrænset antal.

Profil og diagrammer

Basis+Premium

Det er lettere at holde motivationen, når man kan følge sin udvikling. Derfor får du flotte grafiske illustrationer, som giver dig et godt overblik over dit vægttabsforløb, og hvor tæt du er på målet. Du kan også følge med i, hvordan dit BMI udvikler sig løbende og se, hvor mange kalorier du har forbrændt ved motion og meget mere.

Nye bekendtskaber

Basis+Premium

Hos os er du ikke alene. Du har mulighed for at komme i kontakt med andre medlemmer, som står over for de samme udfordringer som dig selv. Vores medlemmer hjælper og støtter hinanden ved at dele de erfaringer de gør sig i forbindelse med deres eget vægttab.

Spørg dygtige eksperter

Premium

Som Premium medlem har du rig mulighed for at spørge vores eksperter til råds. Du kan spørge om kost, motivation og alle de udfordringer du kan løbe ind i i forbindelse med dit vægttab. Vores dygtige eksperter er: 
Ida Holm, Vægtkonsulent i over 10 år og medforfatter af kostprogrammet (tv.).
Elizabeth Nebelong, klubekspert og medforfatter til vores kogebøger (th.).

Temauger

Premium

Er du Premium medlem har du, udover at følge kostprogrammet, mulighed for at følge nogle temakure, hvis du tænger til at få kickstartet dit vægttab.
Prøv f.eks at følge en Low Carb kur og tab 3 kilo på bare en uge. Vi udvikler hele tiden nye og spændende temakure, som du får adgang til.

Gem din egen opskrift

Basis+Premium

Du kan oprette og gemme dine helt egne opskrifter. Dine opskrifter bliver naturligvis gemt med kalorietal og fordeling af næringsindhold. Du har mulighed for at gemme din opskrift med et flot billede og kan altid hente den frem og lægge den ind i in madlog.
Som Premium medlem vil dine opskrifter også blive vist med krydser, så du ved hvordan de passer ind i kostprogrammet.

Virker også på mobilen

Du kan nemt indtaste dit måltid eller slå en opskrift op på mobilen. Du behøver ikke en App, du logger bare ind, som du plejer på din smartphone, og så har du din kostdagbog i en visning, der er tilpasset din mobiltelefon. Denne fordel har du både som Premium og Basis medlem.

Gå til toppen af siden for at bestille dit medlemskab
 
Vil du gerne ringes op?

Er du i tvivl om hvordan du kommer i gang, så hjælper vi dig gerne.
Skriv en mail til service@vaegtkonsulenterne.dk, så ringer vi dig op.

Mere om Vægtkonsulenterne
 • Vi ved, hvordan du taber dig
  Vi har allerede hjulpet tusindvis af tilfredse medlemmer og vores kostprogram, der er udformet med vejledning fra læger og diætister, har siden 1981 bevist sin effektivitet.

  Med hjælp fra Vægtkonsulenternes kostprogram vil du tabe dig gennemsnitligt ca. 1 kilo om ugen, samtidig med at du spiser velsmagende og mættende måltider, der giver fuld dækning af proteiner, kulhydrater, fedtstoffer, vitaminer, mineraler og kostfibre, selv om dit ugentlige kalorieindhold er reduceret.

  Vægtkonsulenternes kostprogram er en af de vigtigste årsager til, at tusindvis af personer har ændret livsstil, gennemført varige vægttab og lært at leve med sundere kost- og motionsvaner i hverdagen.

  Med et premium medlemskab får du adgang til kostprogrammet online. Vi hjælper dig rigtig godt i gang og når du har lært kostprogrammet kan du helt selv planlægge din uge ud fra nogle simple rammer.
 • Kostprogrammet
  Med hjælp fra Vægtkonsulenternes kostprogram kan du forvente at tabe dig gennemsnitligt 1 kilo om ugen, samtidig med at du spiser velsmagende og mættende måltider, der giver fuld dækning af proteiner, kulhydrater, fedtstoffer, vitaminer, mineraler og kostfibre, selv om dit ugentlige kalorieindtag er reduceret.

  Det handler nemlig om, at du med kostprogrammet får sat system i dine kostvaner ud fra en kostplan, der vejleder dig om de daglige mængder, som du kan spise. Kostprogrammet er din garanti for, at du i måltiderne får den ugentlige variation, der er forudsætningen for dit ugentlige vægttab, og som samtidig sikrer, at du får den rigtige ernæring.

  Kostprogrammet virker først og fremmest, fordi det er sammensat, så det sikrer en ernæringsmæssig rigtig og varieret kost. Når du følger kostprogrammet, vil du forstå, at der mere er tale om en kostomlægning end en slankekur.

  Kostprogrammet er baseret på en ugentlig plan med sammenhængende kostregler for alle ugens 7 dage. Det er bygget op omkring en række 'madgrupper', karakteriseret dels ved deres basisråvare, dels ved deres sammensætning af næringsstofferne. Du får masser af mad, du bliver ikke sulten, og du må spise stort set alle gode råvarer, blot du holder dig inden for de rammer du får via kostprgrammet.

  Med et Premium –medlemskab får du kostprogrammet som en online løsning. Dvs. du får ikke den fysiske bog.
 • Masser af opskrifter – og der kommer hele tiden flere til
  Vægtkonsulenterne har udviklet en lang række opskriftsbøger med et utal af inspirerende og sunde opskrifter, som alle sammen er angivet med kalorier og næringsindhold. Følger du kostprogrammet, er opskrifterne også angivet med redskaber der sikrer, at du nemt kan styre, at du får alt det, som du har behov for i forbindelse med dit vægttab.

  Vores opskrifter dækker både morgenmad, frokost, aftensmad, desserter, smoothies og meget mere …

  Vi udvikler hele tiden nye opskrifter og udvider hele tiden mængden af opskrifter, som du får adgang til med Premium-medlemskab.
 • *Introduktionstilbud: Lige nu får du 1 måned for 0 kr. med Premium
  Lige nu kan du få 1 måned for 0 kr. hvis du vælger et Premium-medlemskab i 3 måneder. *Introduktionstilbud: Tilbuddet gælder ved køb af et 3 mdr. Premium-medlemskab. Tilbuddet har en værdi af 1.044 kr. Din pris er 696 kr., og du sparer 348 kr.